Op deze pagina ziet u een detailweergave van de verschillende profileringen waarin de sandwich wandpanelen verkrijgbaar zijn. 

 

L profiel.

De binnenzijde van de sandwichpanelen (ook wel de B zijde genoemd) heeft altijd een L profilering. De kleur van de B-zijde is standaard grijswit (RAL9002). Als het sandwichpaneel ook aan de buitenzijde een L profiel heeft noemen we dit een paneel met een LL profiel. 

Hiernaast ziet u een technische tekening van het profiel met daarbij de afmetingen.

BVB isolatiepanelen heeft een wisselende voorraad van sandwichpanelen met een LL profiel in verschillende diktes, kleuren en coatings. Neem contact met ons op als u wil weten wat wij u momenteel aan kunnen bieden.

M8 Profiel.

Sandwichpanelen met een M8 profiel hebben aan de buitenzijde (A-zijde) een fijne ribbel in de lengte over het hele paneel. De afstand tussen de ribbels is 8 mm. De B-zijde is standaard uitgevoerd met een L profiel en in  de kleur grijswit (RAL9002). 

 

Hiernaast ziet u een technische tekening van het profiel met daarbij de afmetingen.

 

BVB isolatiepanelen heeft een wisselende voorraad van sandwichpanelen met een M8 profiel in verschillende diktes, kleuren en coatings. Neem contact met ons op als u wil weten wat wij u momenteel aan kunnen bieden.

 

 

 

 

M16 Profiel.

Sandwichpanelen met een M16 profiel hebben aan de buitenzijde (A-zijde) een wat groffere ribbel in de lengte over het hele paneel. De afstand tussen de ribbels is 16 mm. De B-zijde is standaard uitgevoerd met een L profiel en in  de kleur grijswit (RAL9002). 

 

Hiernaast ziet u een technische tekening van het profiel met daarbij de afmetingen.

 

BVB isolatiepanelen heeft een wisselende voorraad van sandwichpanelen met een M16 profiel in verschillende diktes, kleuren en coatings. Neem contact met ons op als u wil weten wat wij u momenteel aan kunnen bieden.

 

 

 

 

Telefoon icoon

Weet u niet precies welke sandwichpanelen het beste zijn voor uw project ? Heeft u vragen over onze andere producten, of bent u benieuwd naar onze huidige voorraad ? Wij staan u graag te woord. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel nu: 0418 - 840 008

Klik hier als u liever gebruik maakt van ons online contactformulier.

CONTACTFORMULIER