Bekijk hier eerder uitgevoerde projecten met de producten van BVB Isolatiepanelen

Neem contact op

De sandwichpanelen van BVB Isolatiepanelen zijn geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen, zowel binnen als buiten. Of u nu uw caravan, werkplaats of hondenhok wilt isoleren – in ons pand in Zaltbommel hebben we zeer veel soorten tweede-keus-platen op voorraad, terwijl eerste-keus-panelen bij de fabrikant besteld kunnen worden. In onderstaande fotogaleries ziet u voorbeelden van plaatwerkprojecten waarin onze sandwichpanelen zijn toegepast. Wilt u ook aan de slag? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Kantoor

Wilt u uw kantoor voordelig isoleren? Met onze sandwichpanelen in verschillende diktes is dit een eenvoudige klus.
Bekijk deze foto's om alvast inspiratie op te doen.

Schuur

De tweede-keus-sandwichpanelen van BVB Isolatiepanelen zijn ideaal om uw schuur te isoleren en hebben bovendien een geluidswerende werking. Voor het dak bieden we bovendien onderhoudsvrije dakpanplaten. Voorbeelden ziet u in onderstaande galerie!

Caravan

Ook voor uw caravan of camper bieden wij diverse isolatieproducten en hulpstukken. Hieronder ziet u foto's met voorbeelden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfspand

BVB Isolatiepanelen uit Zaltbommel heeft ook ruime ervaring met het leveren van eerste- en tweede-keus-isolatiematerialen voor bedrijfspanden. Bekijk alvast onderstaande foto's ter inspiratie of vraag meteen een offerte aan.

Koivijver

Wilt u zelf een koivijver aanleggen? Anderen gingen u al voor en kozen voor de sandwichpanelen van BVB Isolatiepanelen. Meer ziet u in onderstaande foto's!

Koelcel

Ook voor koelcelonderdelen kunt u terecht bij BVB Isolatiepanelen. Hieronder ziet u hoe met onze sandwichpanelen van a tot z een koelcel wordt opgebouwd.

Volière

Bouw goed geïsoleerde nachthokken voor uw volière met de sandwichpanelen van BVB Isolatiepanelen uit Zaltbommel.

U kunt alvast inspiratie opdoen door onderstaande afbeeldingen te bekijken, of plaats meteen uw bestelling!

Telefoon icoon

Inspiratie gekregen voor uw plaatwerkproject? Bestel uw sandwichpanelen bij BVB Isolatiepanelen. Bel nu: 0418 - 840 008

Contact