Sandwichpanelen zijn licht van gewicht, gemakkelijk te monteren en te gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden.

Dak met zonnepanelen.

De tweede-keus-sandwichpanelen van BVB Isolatiepanelen zijn ideaal om uw huis of schuur mee te isoleren en hebben bovendien een geluidswerende werking. Bij dit project zijn dakpanelen met een trapeziumprofiel gebruikt bij de renovatie van een vakantiewoning. In dit geval zijn de panelen op het reeds bestaand dak gelegd en afgewerkt met zonnepanelen. 

Dak met dakpannen.

Net als bij het bovenstaande project zijn hier dakpanelen met een trapeziumprofiel gebruikt bij de renovatie van een bestaande schuur. De dakpanelen zijn hier gebruikt als een waterdichte en geisoleerde basis. Hierna zijn er latten op het dak bevestigd om de dakpannen op te leggen. 

Koivijver.

Wilt u zelf een koivijver maken? Sandwichpanelen zijn hiervoor uitermate geschikt. Zij isoleren de vijver van de koude grond en zorgen ervoor dat de watertemperatuur zo gelijk mogelijk blijft, wat de gezondheid van uw koi bevordert.

 

Bedrijfspand.

Vanwege de lage kostprijs per vierkante meter en het gemak waarmee sandwichpanelen kunnen worden gemonteerd zie je tegenwoordig maar zelden grote bedrijfshallen die niet met een stalen frame en isolatiepanelen zijn gebouwd. 

Inpandig kantoor.

Wilt u een kantoor of andere ruimte maken in een grotere hal? Sandwichpanelen zijn ideaal om een deel van de ruimte die u heeft aan te passen voor een andere functie. 

Koelcel.

Vanwege de lage kostprijs per vierkante meter en het gemak waarmee sandwichpanelen kunnen worden gemonteerd zie je tegenwoordig maar zelden grote bedrijfshallen die niet met isolatiepanelen zijn gebouwd. 

Volière.

Ben u een vogelliefhebber en vind u het fijn als uw vogels er in de winter warmpjes bijzitten? Bouw uw voliere met sandwichpanelen en ook de vogels genieten van de hoge isolatiewaarde. 

Gevelbekleding.

Wilt u uw verouderde bedrijfshal een nieuwe frisse nieuwe uitstraling geven? Onze isolatiepanelen zijn daarvoor uitermate geschikt. Makkeijk te bevestigen op uw oude voorgevel, en uw pand ziet er weer uit als nieuw voor een betaalbare prijs. 

Telefoon icoon

Weet u niet precies welke sandwichpanelen het beste zijn voor uw project ? Heeft u vragen over onze andere producten, of bent u benieuwd naar onze huidige voorraad ? Wij staan u graag te woord. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel nu: 0418 - 840 008

Klik hier als u liever gebruik maakt van ons online contactformulier.

CONTACTFORMULIER