• Grote voorraad isolatiepanelen
  • Eerste & tweede keus panelen
  • Vele kleuren en structuren
  • Op maat gezaagd*
  • Thuis bezorgd*

*Tegen vergoeding

Sandwich dakpanelen

Sandwich dakpanelen schaft u tegen een zeer aantrekkelijke prijs aan bij BVB Isolatiepanelen. Onze groothandel is gespecialiseerd in de levering van B keus panelen voor een grote diversiteit aan toepassingen. Profiteer van onze hoge kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering!

Tweede keus sandwich dakpanelen

BVB Isolatiepanelen levert tweede keus sandwich dakpanelen voor onder meer schuren, volières, koelcellen, tussenwanden, scheidingswanden, onderdak, plafonds en isolatie. Deze panelen zijn afkomstig uit restpartijen, wat inhoudt dat ze kwalitatief gelijk maar veel voordeliger zijn dan eerste keus panelen. Onze sandwichpanelen, die allen wit zijn aan de binnenkant, zijn te leveren in vele kleuren en profileringen aan de buitenzijde. U hebt de keuze uit panelen met diktes van 75 of 95 mm, die desgewenst op maat worden gezaagd en tegen meerprijs bij u worden afgeleverd. Aangezien wij de meeste sandwichpanelen op voorraad hebben, duurt de levering veelal slechts drie werkdagen!

Contact

Meer weten over ons aanbod aan sandwich dakpanelen? Of wilt u meteen een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)418 - 840008 of stuur een e-mail naar info@bvbpanelen.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:
Koivijver bouwen - geïsoleerde dakpanelen - Dakpanprofielplaten - B keus sandwichpanelen - Tweede keus isolatieplaten


Sandwich dakpanelen
Neem contact op

Velden met * zijn verplicht