• Grote voorraad isolatiepanelen
  • Eerste & tweede keus panelen
  • Vele kleuren en structuren
  • Op maat gezaagd*
  • Thuis bezorgd*

*Tegen vergoeding

Koivijver bouwen

Bent u van plan om een koivijver te bouwen? Schaf dan sandwichpanelen aan bij BVB Isolatiepanelen. Met onze panelen bouwt u snel en eenvoudig uw vijver. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling!

Zelf eenvoudig uw koivijver bouwen

Met de sandwichpanelen van BVB Isolatiepanelen kunt u zelf eenvoudig een koivijver bouwen. Wij hebben een ruim aanbod aan eerste en tweede keus panelen van 80 mm en 100 mm dik, waarmee u uw vijver binnen korte tijd realiseert. Deze panelen plaatst u in U-profielen van 1,5 mm gegalvaniseerd staal op de bodem. Om zaagwerk zo veel mogelijk te voorkomen, zijn onze panelen standaard 1.00 of 1.15 meter breed. De hoeken verstevigt u met een binnenhoek- en buitenhoekprofiel, waarna u de bovenrand afwerkt met een U-profiel van 1,5 mm gegalvaniseerd staal. Daarbovenop plaatst u dan randafwerking, zoals tegels of hout. Alle panelen en toebehoren bestelt u voor een zeer voordelige prijs bij ons. Desgewenst wordt alles op maat voor u gezaagd en tegen meerprijs thuis geleverd. Omdat wij vrijwel al onze producten op voorraad hebben, bent u in de meeste gevallen verzekerd van een levering binnen drie werkdagen!

Contact

Bestel direct de gewenste panelen en toebehoren via telefoonnummer +31 (0)418 - 840008, e-mailadres info@bvbpanelen.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij geven u ook graag advies op maat over de producten waarmee u de gewenste koivijver het beste kunt bouwen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:
Koelcel - Damwand platen - Dakpanplaten - Volière zelf bouwen - Sandwich dakpanelen


Koivijver bouwen
Neem contact op

Velden met * zijn verplicht