• Grote voorraad isolatiepanelen
  • Eerste & tweede keus panelen
  • Vele kleuren en structuren
  • Op maat gezaagd*
  • Thuis bezorgd*

*Tegen vergoeding

Koelcel

Sandwichpanelen voor uw koelcel koopt u erg voordelig bij BVB Isolatiepanelen. Wij zijn een groothandel in isolatiepanelen, met een specialisatie op het gebied van tweede keus panelen. Contacteer ons direct voor de bestelling van uw gewenste panelen!

Voordelige doch hoogwaardige panelen voor uw koelcel

Bij BVB Isolatiepanelen koopt u zeer voordelig de perfecte isolatiepanelen voor uw koelcel. Wij hebben een breed aanbod aan tweede keus panelen die geschikt zijn voor onder meer koel- en vriescellen, geklimatiseerde ruimtes, groentesnij ruimtes, verwerkingsruimtes, tussenwanden en scheidingswanden. Deze start- en eindpanelen maken deel uit van restpartijen, wat inhoudt dat ze kwalitatief gelijk maar veel goedkoper zijn dan eerste keus panelen. Deze sandwichpanelen zijn allen wit aan de binnenkant, maar verschillen van elkaar qua kleur en profilering aan de buitenkant. Voor uw koelcel leveren wij panelen in diktes van 80 mm en 100 mm. Desgewenst leveren wij de panelen tegen meerprijs op maat gezaagd bij u af. Ook diverse hulpstukken zijn mee te leveren. Omdat wij vrijwel alle panelen op voorraad hebben, is levering veelal mogelijk binnen drie werkdagen!

Contact

Bestel direct de gewenste panelen voor uw koelcel, door te bellen naar +31 (0)418 - 840008, te mailen naar info@bvbpanelen.nl of het contactformulier in te vullen. Via deze kanalen geven wij u ook graag vrijblijvend meer informatie en deskundig advies op maat.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:
geïsoleerde dakpanelen - Dakpanprofielplaten - B keus sandwichpanelen - Tweede keus isolatieplaten - Koivijver bouwen


Koelcel
Neem contact op

Velden met * zijn verplicht