• Grote voorraad isolatiepanelen
  • Eerste & tweede keus panelen
  • Vele kleuren en structuren
  • Op maat gezaagd*
  • Thuis bezorgd*

*Tegen vergoeding

geïsoleerde dakpanelen

Op zoek naar een voordelige leverancier van geïsoleerde dakpanelen? Ga dan naar BVB Isolatiepanelen. Al ruim vijftien jaar is onze groothandel dé specialist op het gebied van tweede keus sandwichpanelen. U bent verzekerd van topkwaliteit, de laagste prijs en een snelle levering!

Hoogwaardige geïsoleerde dakpanelen tegen een lage prijs

BVB Isolatiepanelen houdt zich als groothandel veelvuldig bezig met de levering van tweede keus geïsoleerde dakpanelen, of terwijl restanten van de ‘normale’ productie. Onze panelen zijn van even hoge kwaliteit als eerste keus dakpanelen, maar wel veel goedkoper. Deze panelen zijn wit aan de binnenkant en hebben aan de buitenzijde verschillende kleuren en profileringen. Ze zijn te gebruiken voor schuren, volières, koelcellen, tussenwanden, scheidingswanden, onderdak, plafonds en isolatie. U hebt de keuze uit de diktes van 75 of 95 mm en tal van kleuren en profileringen. Indien gewenst worden deze tegen meerprijs panelen volledig naar wens gezaagd en afgeleverd. Doordat wij beschikken over een ruime voorraad, duurt de levering veelal slechts 3 werkdagen.

Contact

U bestelt u gewenste geïsoleerde dakpanelen direct door contact met ons op te nemen via +31 (0)418 - 840008 of info@bvbpanelen.nl. Ook met al uw vragen en/of opmerkingen helpen onze medewerkers u graag via deze kanalen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:
Damwand platen - Dakpanplaten - Volière zelf bouwen - Sandwich dakpanelen - Koelcel


geïsoleerde dakpanelen
Neem contact op

Velden met * zijn verplicht