• Grote voorraad isolatiepanelen
  • Eerste & tweede keus panelen
  • Vele kleuren en structuren
  • Op maat gezaagd*
  • Thuis bezorgd*

*Tegen vergoeding

Damwand platen

Damwand platen zijn voordelig te koop bij BVB Isolatiepanelen. Wij zijn een groothandel in eerste en tweede keus isolatiepanelen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Eerst en tweede keus damwand platen

Bij BVB panelen koopt u de perfecte damwand platen voor uw bouwproject. Wij hebben een groot aanbod aan enkelwandige platen, die perfect te gebruiken zijn voor wand en dak. In een breed scala aan RAL-kleuren zijn deze platen verkrijgbaar. Behalve een groot aanbod aan eerste keus damwand platen, hebben we ook diverse platen afkomstig van restpartijen. Ook deze zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Al onze damwand platen zijn volledig op maat leverbaar voor uw klus. Wij geven u tevens graag advies over uw aankoop. Met onze ruim vijftien jaar ervaring weten wij precies wat voor platen geschikt zijn voor uw project.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze damwand platen? Neem dan meteen contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)418 - 840008 of stuur een e-mail naar info@bvbpanelen.nl. Wij nemen graag alle tijd om u te helpen!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:
Dakpanprofielplaten - B keus sandwichpanelen - Tweede keus isolatieplaten - Koivijver bouwen - geïsoleerde dakpanelen


Damwand platen
Neem contact op

Velden met * zijn verplicht