• Grote voorraad isolatiepanelen
  • Eerste & tweede keus panelen
  • Vele kleuren en structuren
  • Op maat gezaagd*
  • Thuis bezorgd*

*Tegen vergoeding

Dakpanprofielplaten

Bij BVB Isolatiepanelen schaft u dakpanprofielplaten aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Al meer dan tien jaar zijn wij een groothandel op het gebied van eerste en tweede keus isolatiepanelen en platen. Dankzij onze grote voorraad is een levering binnen drie werkdagen verzekerd!

Dakpanprofielplaten tegen een scherpe prijs

Met de dakpanprofielplaten van BVB Isolatiepanelen voorziet u uw tuinhuis, afdak of buitenkeuken van een stijlvolle afwerking. Door het plaatsen van deze platen lijkt het er echter op dat u echte dakpannen aanbrengt. Echter zijn deze platen, in tegenstelling tot dakpannen, eenvoudig te monteren en vrijwel onderhoudsvrij. De dakpanprofielplaten worden door ons in diverse maten geleverd o.a. in de kleuren zwart en terracotta. Bovendien bieden wij u een groot aanbod aan afwerkstukken (ronde nokken, windveren, schroeven, etc.). Veel van onze producten liggen op voorraad op onze kavel van 3000 m² in Zaltbommel. Op deze manier kunnen wij de dakpanprofielplaten meestal binnen drie werkdagen leveren!

Contact

Wij geven u graag geheel vrijblijvend meer informatie over onze dakpanprofielplaten. Bel hiervoor naar +31 (0)418 - 840008, stuur een e-mail naar info@bvbpanelen.nl of vul het contactformulier in. Via deze kanalen kunt u ook meteen een bestelling plaatsen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:
Dakpanplaten - Volière zelf bouwen - Sandwich dakpanelen - Koelcel - Damwand platen


Dakpanprofielplaten
Neem contact op

Velden met * zijn verplicht