• Grote voorraad isolatiepanelen
  • Eerste & tweede keus panelen
  • Vele kleuren en structuren
  • Op maat gezaagd*
  • Thuis bezorgd*

*Tegen vergoeding

B keus sandwichpanelen

BVB Isolatiepanelen is dé groothandel op het gebied van B keus sandwichpanelen. Profiteer van onze topkwaliteit, scherpe prijzen en vlotte levering!

Ruim aanbod aan B keus sandwichpanelen

BVB Isolatiepanelen heeft zich gespecialiseerd in de levering van B keus sandwichpanelen voor schuren, volières, koelcellen, tussenwanden, scheidingswanden, onderdak, plafonds en isolatie. Dit zijn panelen afkomstig van restpartijen, kwalitatief gelijk maar veel goedkoper dan eerste keus panelen. Onze B keus panelen zijn allen wit aan de binnenkant, maar hebben verschillende kleuren en profileringen aan de buitenzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diktes van 40, 60, 80 en 100 mm. Desgewenst worden de panelen door ons op maat gezaagd en vervolgens op locatie afgeleverd tegen meerprijs. Door middel van onze grootschalige voorraad aan B keus sandwichpanelen, zijn wij veelal in staat tot een levering binnen drie werkdagen.

Contact

Wilt u meer informatie over onze B keus sandwichpanelen of wilt u direct een bestelling plaatsen? Bel dan naar +31 (0)418 - 840008, stuur een e-mail naar info@bvbpanelen.nl of vul het contactformulier in.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:
Volière zelf bouwen - Sandwich dakpanelen - Koelcel - Damwand platen - Dakpanplaten


B keus sandwichpanelen
Neem contact op

Velden met * zijn verplicht