Isolatiepanelen

Een isolatiepaneel bestaat uit twee stalen platen met daartussen een isolatielaag van purschuim of brandwerende steenwol. Werken met isolatiepanelen is voordelig: het is snel op te bouwen en te demonteren, is goedkoop en makkelijk te onderhouden en blijft koel in de zomer en warm in de winter.

Isolatiepanelen worden vaak gebruikt voor koelcellen, voor de bouw van loodsen, schuren of scheidingswanden. Vanwege de isolerende en/of geluidswerende eigenschappen zijn de panelen ook zeer geschikt voor de bouw van dierenverblijven, volières en vijvers. Multifunctioneel dus.

Voor het aanvragen van een offerte of verder informatie en voorbeelden van gebruik kan men terecht op deze website of telefonisch contact met ons opnemen.

Snel leveren

Voordeel van de grote voorraad is de snelheid van leveren. De panelen kunnen op maat worden gezaagd en tegen vergoeding aan huis worden bezorgd, meestal binnen drie dagen na bestelling.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het hechte team dat gevormd wordt door Bert van Bruchem, Wendy en onze vaste krachten Jefta en Gerie.

BVB Isolatiepanelen levert een compleet pakket: naast de isolatiepanelen kunnen ook afwerkingmaterialen en hulpstukken worden bijgeleverd.

Natuurlijk levert de groothandel ook eerste keus panelen: deze worden bij de fabrikant besteld.